C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

+ART a les escoles

+ART a les escoles

+ART a les escoles és un projecte creat i impulsat per les 25 escoles FEDAC de Catalunya i obert a centres educatius, docents, alumnes i famílies d’arreu.

Considerem que el sistema educatiu necessita més art. Amb el projecte +ART a les escoles, volem potenciar en totes les etapes educatives el gran ventall expressiu i comunicatiu que ens aporten els llenguatges artístics, i ho volem fer de manera personal, diversa i creativa.

Alhora, +ART a les escoles és un projecte que també dona resposta als reptes dels Llenguatges i la CreaActivitat del Avuixdemà que des de fa uns quants cursos estem implementant a les escoles FEDAC.

El dia 30 de març els nens i nenes de P3 han visitat l’exposició de la INFÀNCIA DONA VELLESA de l’artista @_sirolopez_. a la NauBostik. Allà han pogut veure una gran mostra de la seva obra en què l’artista els convida a reflexionar sobre la situació de vulnerabilitat que viuen moltes persones en la nostra societat i en molts països del món. A més de treballar els #DretsHumans i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (#ODS), l’exposició també es pot llegir en clau de #sostenibilitat, ja que les obres de Siro López estan fetes sobre materials que han estat rebutjats, com moltes de les persones que retrata.

Un cop allà els alumnes han gaudit de tres activitats: una a l’aire lliure amb uns reptes per la mateixa Nau Bostik; una visita a les obres de l’artista Siro López descobrint les emocions que els ha aportat la seva obra.  I finalment, han pogut fer un dels tallers educatius “Cossos Comunitaris”  #Tallerseducatius  preparats per a les escoles. El taller els ha fet connectar amb els sentits i les emocions entre els seus companys i també els ha fet descobrir el poder de l’art i l’educació per al desenvolupament del sentit crític.

Nen admirant obra d'art