C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

BUM BUM, FEDAC Montcada amb la Marató

BUM BUM, FEDAC Montcada amb la Marató

BUM BUM, FEDAC Montcada amb la Marató. Ahir diumenge 18 de desembre es va realitzar la caminada per la Marató de TV3, per recaptar fons pels problemes de salut cardiovascular.

La jornada va estar impulsada per l’associació d’Amics de Reixac, i organitzada amb altres entitats del poble com l’escola de música Giravolt, la JAM, el CIM i la nostra escola FEDAC Montcada, liderada pels monitors/es de coescolars .
Part del claustre, famílies i alumnes de la nostra escola van gaudir d’aquesta jornada on es van fer un seguit d’activitats…

A les 9 hores del matí es va iniciar la sortida de la caminada des de la plaça Lluís Companys en direcció a Reixac.
Els caminaires van ser rebuts amb una xocolatada amb melindros i jocs infantils, amenitzats pels monitors/es de la nostra escola: papiroflèxia, balls i jocs a l’aire lliure.
Els infants que van participar en el taller de pairoflèxia van crear cors de paper, i també va haver-hi una notable participació per part d’avis, àvies, pares, mares, tiets, etc…


 A les 11 hores es va fer una passejada (opcional) pels voltants de l’església de Reixac i a les 11.30 h van actuar les corals, on hi havia una bona representació d’alumnes de l’escola.
Un cop finalitzada l’actuació musical es van fer balls en línia.
La jornada va arribar al seu final al migdia donant la notícia que s’havien recaptat 1.200 € dels donatius per la Marató.

La Marató amb FEDAC Montcada va bategar molt fort!