C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

Reciclem 102 quilos de piles usades

Reciclem 102 quilos de piles usades

Reciclem 102 quilos de piles usades i l’Agència de Residus de Catalunya ens agraeix la participació en la Missió Apilo XII. Nosaltres volem fer extensiu aquest agraïment a tota la comunitat.

Dins del projecte d’escola verda, col·laborem en la Missió Apilo XII que és una campanya de recollida de piles pel seu reciclatge. La Missió Apilo XII compta amb l’ajut de tots els nens i nenes de l’escola que són els encarregats de recollir totes les piles que puguin perquè es reciclin correctament.

Apolo XII ens dóna recursos per emprendre aquesta missió. Ens facilita un coet contenidor per fer la nostra tasca fora de l’escola. Amb aquest contenidor recollim totes les piles i bateries que podem i les fem arribar a l’escola còmodament. Això implica a les famílies també en aquest projecte per protegir el medi ambient.

Que hem aprés tots plegats??

Hem aprés que les piles contenen subtàncies químiques que reaccionen entre elles i transformen l’energia d’aquesta reacció en electricitat i així fan que els aparells electrònics funcionin. Quan les piles estan esgotades aquestes substàncies químiques poden fer malbé el medi ambient. Si les reciclem protegim el planeta i estalviem recursos.

Cuidar el planeta és responsabilitat de tots i totes, nosaltres hem posat el nostre granet de sorra i ja hem rebut un diploma que ens fa molta il·lusió compartir. Aquest diploma acredita que reciclem 102 quilos de piles usades.

La campanya continua, gràcies per col·laborar