C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

Ja coneixes la nova oferta d’activitats coescolars?

Ja coneixes la nova oferta d’activitats coescolars?

Proposem un ampli ventall d’activitats coescolars fora de l’horari lectiu, que complementen l’oferta pedagògica del centre. Així, programem activitats esportives, lúdiques, tecnològiques i culturals. L’objectiu principal d’aquestes activitats és que l’alumnat pugui seguir desenvolupant les seves habilitats i intel·ligències en funció dels seus interessos personals.

Enguany les coescolars comencen el 16 de setembre, en horari de tarda, però volíem aprofitar per presentar-vos algunes de les activitats que s’iniciaran per primera vegada a la nostra escola el mes d’octubre.

Moda

Aquesta coescolar es farà en col·laboració amb la botiga “La Canilla” situada al carrer Major 58, i està enfocada a desenvolupar competències tècniques del disseny de moda des d’una perspectiva inclusiva, creativa i sostenible, i a la vegada, promou el treball en equip i la comunicació, a través de la manipulació de teles i textures, tècniques d’estampació i costura bàsica.

Es farà els dilluns i està adreçada per a infants de la Comunitat de Mitjans i Grans.

L’hora del conte

Aquesta activitat està adreçada als més menuts i menudes de l’escola amb l’objectiu d’apropar la literatura als infants, fomentant el gust per la lectura, l’adquisició de vocabulari, la capacitat d’expressió i la comprensió d’històries. Es presentaran contes tradicionals i més moderns en les tres llengües d’aprenentatge de l’escola: català, castellà i llengua anglesa.

Es farà els dilluns i els dimecres i està adreçada per a infants de la Comunitat de Petits.

Realitat Virtual

Amb aquesta activitat digital i tecnològica es treballa la motricitat, la coordinació, el camp visual i l’orientació amb l’ús d’ulleres 3D i drons. Aquesta activitat ja es va introduir el curs passat i l’experiència de l’alumnat és molt positiva. Aquesta activitat es fa en col·laboració amb l’empresa TecnoParc.

Es farà els dimarts i està adreçada per a infants de la Comunitat de Grans.

Robòtica

Aprofitem per recordar-vos que la Robòtica és una de les activitats coescolars més emblemàtica a la nostra escola. Amb aquesta activitat que desenvolupa habilitats científiques i tecnològiques a través de la resolució de diferents reptes fent ús de robots. D’aquesta manera, l’alumnat crea i dissenya robots, fent ús de peces de Lego, We-Do i aprenent a fer ús de manera contextualitzada del llenguatge de programació.

Es farà els dimarts i els dijous i està adreçada per a infants de 3r i de la Comunitat de Grans.

Korfball

Aquesta activitat consisteix en la practica d’un esport que es desenvolupa en equips mixtos amb l’objectiu d’encistellar la pilota.A diferència d’altres esports, el Korfball fomenta la igualtat de gènere i el treball en equip, ja que les accions estan compartides per tots els jugadors, sense distincions. A part de ser un esport dinàmic i divertit, ajuda a desenvolupar habilitats com la coordinació, l’estratègia, promovent valors com la inclusió, el respecte i la igualtat, essent una activitat ideal per fer amics i mantenir-se actiu.

Es farà els dilluns i els dimecres a la pista de l’escola i està adreçada per a infants de la Comunitat de Grans.

A més, es proposen altres activitats coescolars esportives com Gimnàstica Rítmica, Dansa Urbana, Futbol, Multiesport, Psicomotricitat i Patinatge. Podeu consultar els horaris de les activitats coescolars del curs 2024-2025. Les inscripcions estan obertes durant tot l’any, així que us animem a participar, a explorar, experimentar, aprendre i gaudir! 

Si necessiteu contactar amb l’equip de coordinació de coescolars, ho podeu fer adreçant-vos a la recepció de l’escola o bé al correu electrònic coescolarsfedacmontcada@fedac.cat

CreaEscola Quality Certificate for Education Website