C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

Serveis de l’escola

A FEDAC Montcada volem donar resposta a les necessitats que la societat planteja i que obliga a les famílies a planificar i organitzar el temps dels seus fills i filles més enllà de l’horari escolar. Per això oferim diferents serveis de qualitat des d’un plantejament socioeducatiu i pedagògic integral, amb professionals qualificats per acompanyar i atendre els alumnes en les diferents activitats.

Menjador

En el temps de migdia, els alumnes gaudeixen del dinar i d’una estona de lleure amb activitats dirigides. El servei de menjador de l’escola està a càrrec de Scolarest Alimentació Escolar, que ofereix una alimentació de qualitat, sana, variada i segura, atenent les particularitats alimentàries de cada alumne. Les famílies poden decidir si els seus fills es queden al menjador de forma fixa o esporàdica:

 • Alumnes fixos (per mesos sencers): S’ha de comunicar a l’escola abans del dia 25 del mes anterior i omplir el document d’alta que trobareu a l’apartat de Documentació. Per fer-ne la baixa, cal omplir el mateix document amb els mateixos terminis.
 • Alumnes esporàdics: S’ha de comprar un paquet de 10 tiquets de manera anticipada. La compra es pot fer presencialment a la recepció de l’escola entre les 9.30h i les 16.30h, sense coincidir amb les entrades i sortides de l’alumnat, o de manera no presencial per transferència bancària.
 • Compra de tiquets: També es poden comprar els tiquets de menjador i d’acollida de forma no presencial. En aquest cas, cal seguir els següents passos:
  - Realitzar ingrés bancari al compte ES44 2100 0900 93 0211620330.
  - Concepte de la transferència: Indicar el nom i cognoms de l’ALUMNE/A i "Tiquets menjador" o "Tiquets acollida".
  - Enviar justificant d’ingrés per correu electrònic a porteria.montcada@fedac.cat
  Un cop rebut el correu amb el justificant, s’enviarà un missatge per mail a la família per informar que hem lliurat el paquet de tiquets escollits (menjador o acollida) a la bosseta/motxilla de l’alumne/a.

Servei d'acollida

El servei d’acollida està pensat per a totes les famílies de l’escola que, de manera fixa o esporàdica, necessiten que vetllem pels seus fills i filles durant una estona al matí abans de l’inici de l’activitat lectiva.

Horaris de l’acollida:

 7:30 a 9:00h

 8h a 9:00 h.

8:30 a 9:00 h.

Per a famílies que necessitin el servei d’acollida esporàdicament, poden adquirir paquets de 10 tiquets. El procediment per a la compra anticipada és el mateix que per a la compra dels tiquets de menjador (compra presencial o per transferència).

Compra de roba escolar

Us oferim un servei de compra de la roba escolar (equipament esportiu, bata…) mitjançant la botiga online de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra per internet, la comanda arriba a l’escola i es lliura a les famílies a la recepció.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari lectiu, i estan obertes a tots els nens i nenes de Montcada i Reixac.

 • Activitats esportives: psico esportiva, gimnàstica rítmica i karate.
 • Activitats culturals: teatre i zumba.
 • Activitats artístiques: fem art, fem manga en  Japonès, i teatre.
 • Activitats lingüístiques: anglès infantil i anglès primària.
 • Activitats tecnològiques: robòtica.

Es realitzen de dilluns a divendres de 17-18h/18.15h, en funció de l'activitat. Els monitors a càrrec de les coescolars tenen experiència i formació. Consulta els detalls de les activitats i els horaris de coescolars.

 Casals d'estiu         

Durant els mesos de juny, juliol i setembre oferim un casal d’estiu, obert a tots els nens i nenes del poble d’educació infantil i primària.

El casal d’estiu de FEDAC Montcada proposa activitats lúdiques i educatives al voltant d’un centre d’interès i organitzades en funció dels diferents grups d’edat. L’objectiu és que tots els nens i nenes gaudeixin de l’educació en el lleure durant les seves vacances d’estiu.

Grups CREC

Els grups CREC són l’esplai de la FEDAC. A través del joc i diferents dinàmiques, els grups CREC potencien en els nens i nenes valors de respecte, tolerància, solidaritat, compromís i autoestima, a més d’introduir-los en el descobriment de la pròpia interioritat. Al llarg del curs, els grups CREC fan diferents sortides i trobades, i al mes de juliol també s’organitzen colònies.

Els grups CREC estan dirigits per diferents mestres de l’escola i monitors amb formació.

Auxiliar de conversa en anglès

Participem en un programa per incorporar auxiliars de conversa en anglès a l’escola. Els auxiliars són joves nadius de països anglosaxons que donen suport a la feina dels mestres d’anglès i ajuden els alumnes a millorar el nivell de conversa i de comprensió oral de la llengua anglesa.

Orientació psicopedagògica

Aquest servei intern d’orientació educativa, psicopedagògica i acadèmic atén tot l’alumnat de l’escola i les seves famílies davant qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels infants.

El servei d’orientació s’encarrega de detectar, valorar, assessorar, informar i tractar les necessitats educatives que es puguin presentar al llarg de l’escolarització, tant en l'àmbit acadèmic com en l’emocional, i fomenta el treball conjunt entre mestres i famílies.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website