C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

CASAL D’ESTIU FEDAC MONTCADA

CASAL D’ESTIU FEDAC MONTCADA

Endinsa’t en un estiu ple d’aprenentatges i diversió al Casal d’Estiu de l’escola FEDAC Montcada. 

Un any més, estem encantats d’oferir un espai segur i estimulant per a nens i nenes de 3 a 12 anys durant el temps de les vacances escolars. El nostre programa està dissenyat amb l’objectiu de gaudir al màxim dels beneficis de l’oci educatiu, combinant activitats lúdiques amb oportunitats d’aprenentatge significatiu. Així doncs, realitzarem el Casal d’Estiu del 25 de juny al 26 de juliol, i també durant el mes de setembre, del 2 al 6 de setembre.

L’horari habitual del Casal serà de 9.00 a 14.00 i cada setmana (dimecres) es farà una sortida fora de l’escola de 9h a 16:30h.  A més, el Casal oferirà serveis opcionals d’Acollida matinal (8h a 9h), servei de Menjador (14h a 15:30) i Acollida de tarda (15:30h a 16:30h).

Aquest estiu, ens embarcarem en una emocionant aventura temàtica centrada en les Olímpiades. Explorarem els valors fonamentals de l’esperit olímpic, com la companyonia, la superació i la competició saludable, a través d’una àmplia gamma d’activitats i jocs. Des dels esports tradicionals fins als desafiaments creatius, cada dia serà una nova oportunitat per aprendre, créixer i divertir-se. Com l’any passat, farem una col·laboració amb el Casal d’estiu de FEDAC Ripollet; cada setmana es faran activitats conjuntes entre les dues escoles.

A més de l’emoció de Les Olímpiades, el nostre casal d’estiu ofereix una àmplia varietat d’activitats emocionants i enriquidores per a tots els gustos i interessos. Des de divertides bicicletades per explorar els voltants fins a emocionants gimcanes que posaran a prova l’esperit d’equip dels participants. També organitzarem una emocionant dormida a l’escola, una experiència única que crearà vincles d’amistat inoblidables. A més, els nostres petits participants tindran l’oportunitat d’immersar-se en l’idioma anglès a través d’activitats dirigides per un auxiliar de conversa, afavorint així el seu aprenentatge de manera natural i divertida. No ens oblidem dels amants de l’art, ja que també oferirem tallers creatius on els nens i nenes podran deixar volar la seva imaginació i expressar-se a través de diferents formes d’art. Amb un ventall tan ampli d’activitats, el nostre casal d’estiu a l’escola FEDAC Montcada és sens dubte el lloc perfecte per a un estiu inoblidable de diversió i aprenentatge.

Ja podeu trobar el full d’inscripció amb els preus del Casal i els serveis extres a la pàgina web del Casal, i tota la documentació que necessitareu per formalitzar la inscripció. A més, us informem que el 23 de maig a les 17:30h farem una reunió presencial a l’escola amb famílies per informar-vos sobre el funcionament i les activitats.  

No perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta emocionant aventura d’estiu a l’escola FEDAC Montcada. Inscriviu-te ara i uneix-te a nosaltres per a un estiu inoblidable d’aprenentatge i diversió!

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Casal d’estiu:

CreaEscola Quality Certificate for Education Website