C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

Galaxy FEDAC, Carnaval 2024

Galaxy FEDAC, Carnaval 2024

Galaxy FEDAC, un èxit de participació! Enguany el Carnaval ha tornat a ser un dels més memorables que recordem a la nostra escola! Això, és gràcies al treball conjunt de 145 persones, amb la dedicació de l’AFA i l’equip de mestres, i la participació de famílies i alumnat.

Després de l’èxit i de la participació de l’any passat, teníem molt clar que aquest curs volíem tornar a  ser presents en la rua de Carnaval de Montcada i Reixac. Per això, vam crear una comissió formada per membres de l’AFA i mestres, que s’ha encarregat de planificar i organitzar tots els detalls: dissenyar la disfressa, construir la carrossa, preparar les coreografies dels balls, maquillatge… A més, ens hem trobat 10 vegades per assajar amb els participants de la carrossa, per a fer que tot funcioni.

La temàtica d’aquest any ha sigut Galaxy FEDAC, on els participants s’han vestit de nebuloses, astres i extraterrestres. A més, la comparsa ha ballat tres cançons: Xtraterrestres de Figa Flawas, Levitating de la Dua Lipa i per últim la cançó de Fireball de Pitbull. L’aposta de les cançons està pensada en què hi ha representació de les llengües catalana, castellà i anglesa, seguin el projecte 3L.

El dissabte 10 de febrer, va ser un dia ple de diversió i alegria.

Participar en la rua de Montcada, ens permet relacionar-nos amb el nostre entorn més proper, i formar part d’una festa tradicional de la ciutat amb altres entitats.

Així doncs, el dia de la rua va ser tot un espectacle. Alumnat, famílies i docents disfressats amb molta creativitat i il·lusió, van desfilar pels carrers de Montcada i Reixac. La música, la dansa i l’alegria van inundar la ciutat, contagiant a tots els que van presenciar el nostre pas.

Des de l’escola i l’AFA volem agrair a tots els participants la seva implicació i col·laboració. D’aquesta manera, amb el Carnaval 2024 s’ha demostrat que, amb treball en equip i una mica d’esforç, podem aconseguir grans coses. Ens sentim orgullosos de la nostra escola i de la gran família que formem. Mestres, famílies i alumnes amb un mateix objectiu: tots plegats som un.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website