C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

“+ART a les escoles” acull les obres de l’artista Siro López

“+ART a les escoles” acull les obres de l’artista Siro López

A Fedac Montcada hem apadrinat tres obres de l’artista Siro López, gràcies al projecte “+ART a les Escoles”

Enguany a l’escola Fedac Montcada hem tingut la gran oportunitat d’apadrinar tres obres de l’artista Siro López, gràcies, al projecte “+ART a les Escoles” que té com a objectiu fomentar el talent artístic dels i les alumn@s del centre.

Siro López és un artista polifacètic que s’expressa amb múltiples llenguatges. Ell es defineix com a Artista i Formador. Especialitzat en creativitat, espais educatius i comunicació, que conjuga la pintura, el disseny, la fotografia, el mim i les arts escèniques.

L’exposició d’en Siro a la nostra escola és la guspira per adonar-nos que l’art té infinitat de llenguatges i que pot estar present en totes les àrees. Les seves obres desprenen temàtiques social i reivindicativa, i totes són creades amb materials usats, en la majoria objectes en desús trobats per casualitat i reutilitzats per la creativitat i el talent de l’artista.

Tots els infants de l’escola van gaudir l’exposició

Des del dimecres 3 fins al 12 de novembre hem gaudit de l’exposició de tres de les obres. Aquestes obres d’art, i unes altres tres, formen part d’una exposició itinerant que viatja per les 25 escoles FEDAC i finalitzarà a la Nau Bostik de Barcelona la primavera del 2022.

Un moment de l’inauguració de l’exposició. Patrícia Jane, mestra de l’escola, ens regala aquest moment inoblidable.

La inauguració va ser el 2 de novembre per a la comunitat educativa, on va participar d’un esdeveniment ple d’emocions, a través de diferents disciplines artístiques.

L’escola va convertir una de les seves aules en una sala de museu per acollir les obres d’art, creant un espai amb una atmosfera màgica, on van anar passant tots els grups d’infants de l’escola realitzant dinàmiques diverses, on convidaven a potenciar la diversitat d’expressió i de llenguatges i a més a més, fomentar la creativitat, la contemplació, el pensament crític, la consciència social, la reflexió, el lideratge personal…,

L’exposició va estar oberta a les famílies i a aquelles persones que volien gaudir d’aquest espai.

L’exposició va estar oberta a tothom durant una setmana.

Més pojectes FEDAC Montcada

CreaEscola Quality Certificate for Education Website