C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

“Projecte Essència FEDAC”, rajoles que viatgen per Montcada

“Projecte Essència FEDAC”, rajoles que viatgen per Montcada

Nens i nenes de FEDAC Montcada creen
rajoles artístiques per compartir-les amb els vilatans

A partir del divendres 1 d’octubre i durant tres setmanes, en els espais més emblemàtics del municipi es podran trobar les rajoles artístiques que viatgen per Montcada. Aquestes petites obres han estat creades per l’alumnat de l’escola FEDAC Montcada. Qui les trobi se les podrà dur a casa i descobrir el missatge inspirador que hi ha al darrere de cadascuna, escrit pels nens i nenes de l’escola.

Aquest projecte col·lectiu, que l’escola ha batejat com a “Essència FEDAC”, pretén involucrar tota la ciutadania de la vila fent-los partícips de la creativitat i els missatges que els alumnes de FEDAC Montcada han creat per a ells. Al compte d’Instagram de l’escola @fedacmontcada, s’aniran donant pistes sobre els llocs escollits del municipi per col·locar-hi les rajoles.

El projecte “Essència FEDAC” , s’inspira en l’obra “Baldosas por el mundo”, de l’arquitecte Joan Juncosa
Les persones que trobin les rajoles al carrer se les podran
dur a casa i descobrir el missatge inspirador al seu darrere

“Essència FEDAC” s’inspira en el projecte de “Baldosas por el mundo” de l’arquitecte Joan Juncosa “@juncosa_bcn per revalorar la bellesa de l’espai públic. Aquest artista pinta rajoles d’inspiració modernista sobre tela i les deixa en diferents llocs de Barcelona, convidant els ciutadans a desenganxar-les i a col·locar-les de nou en els seus racons preferits.

#baldosasporelmundo @JUNCOSA_BCN