C/ Major, 29 - 08110 Montcada i Reixac

935 641 696

Vine a FEDAC Montcada

Vine a conèixer FEDAC Montcada

Situada al cor de la vila, FEDAC Montcada és un escola oberta a l’entorn que participa activament en les activitats educatives i culturals que s’hi desenvolupen. El nostre projecte educatiu respon als reptes de qualitat educativa en l’àmbit cognitiu, social, relacional i de valors. Si voleu conèixer de més a prop la nostra proposta educativa, ens podeu demanar una entrevista o visita personalitzada en qualsevol moment i durant tot el curs escolar.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

Comptem amb el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA), que agrupa les famílies de l’escola des del moment de la matriculació. L’AMPA col·labora de forma estreta amb l’escola en les diferents activitats i en la formació integral, i permet a mares i pares involucrar-se en l’educació i diversos aspectes de l’escolarització dels seus fills.

Podeu contactar amb l’AMPA al correu: ampafedacmontcada@gmail.com

Antics alumnes

Si vas estudiar a FEDAC Montcada i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres, contacta amb nosaltres i t’informarem de les activitats que s’organitzen.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website